Baterija za kadu sa usponskim i ručnim tušem HYDRA PREMIUM bez izliva 15-062

baterije za kadu cena, baterije za kadu, baterije za kadu cena, baterija za kadu sa tušem

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Baterija za kadu sa usponskim i ručnim tušem HYDRA PREMIUM bez izliva NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
7.020,00
8.424,00
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za kadu sa usponskim i ručnim tušem HYDRA PREMIUM bez izliva
 
Baterije za kadu PREMIUM su karakteristične po svom oštrom profilu i širokim izborom stilova slavina, kojim obezbeđuje napredne performanse koje su važne za većinu potrošača koji cene važnost dizajna. Kada bliže zagledate detalje, napred nagnuta tela ističu interakciju i savršenstvo zaobljenih ivica. Harmonijom oblika prefinjene elegancije baterija za kadu Premium donosi udobnost i jasnoću kupatilu.
 
Prilikom kreiranja baterija za kadu Premium koriste se dve tehnologije: SoftMove® koja obezbeđuje ravnomerno i precizno rukovanje i ChromeSmart® za izuzetno sjajnu završnu obradu od hroma. Dizajn je minimalistički: harmonija oblika prefinjene elegancije.
 
 
Hydra armature
Hydra u kupatilske i kuhinjske baterije ugrađuje Sedal mešačke glave i Mateu brinoks veze. Proizvodi su namenjeni novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Trenutno se proizvodi pet serija baterija: Ekonomik, Basic, Standard, Premium i Avangard.
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 60 meseci na baterije za kadu.
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve vise i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujuci izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije, opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od unutrašnjeg ličnog afiniteta, kupatilo moze biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama. 

Slični proizvodi