Baterija za kadu NEWARC AQUA BLACK 11-070

crna baterija za kadu,baterija za kadu, baterije za kadu, baterija za kadu cena, slavina za kadu

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Baterija za kadu NEWARC AQUA BLACK NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
8.816,06
10.579,28
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za kadu NEWARC AQUA
Ako ste ljubitelj savršene preciznostioštrih ivica i visokog sjaja, modeli iz serija AQUA će biti vaš savršen saveznik u uređivanju vašeg enterijera.
Veliki broj arhitekti se odlučuje za modele iz ove serije, zbog mogućnosti da se njene gotovo savršeno oštre ivice i mat crna boja kombinuju sa velikim brojem svetlih i tamnih nijansi enterijera.
Zbog svoje jedinstvene teksture, sa ovih baterija se veoma lako uklanjaju tragovi kamenca, a crna boja ostaje nepromenjena dugi niz godina.

NewArc
NewArc je proizvođač kupatilskih i kuhinjskih baterija, čiji su modeli potpuno jedinstveni na našem tržištu po svom dizajnu i kvalitetu i namenjeni su ljudima kojima je veoma bitan odnos cene i kvaliteta kada grade ili renoviraju svoje kupatilo. Proizvodi ih renomirana kompanija iz Turske koja posluje već 35 godina.
Garancija na baterije za kadu je 60 meseci.
NAPOMENA: Zamolite svog instalatera da pre instalacije baterije za kadu ispere vodovodnu mrežu kako bi se izbegla mehanička oštećenja zbog nečistoća u cevima.

Baterija za kadu dolazi bez tuš ručice i tuš creva.

Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.
Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnm linijama.
 

Slični proizvodi