Baterija za kadu FOCUS HANSGROHE zidna 31940000

Baterija za kadu FOCUS HANSGROHE

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Baterija za kadu FOCUS HANSGROHE NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
15.993,27
19.191,92
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za kadu FOCUS HANSGROHE 
 
Baterije za kadu FOCUS su idealne za prostor koji namerava da iznenadi i osvoji. Samouverenost sa toplinom. Kvalitet izrade i savršenstvo oblika donose idealno rešenje za savremena kupatila i kuhinje.
 
HANSGROHE baterije za kadu su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 5 godina na baterije za kadu.
 
Sa QuickClean tehnologijom uklonićete ostatke kamenca u trenu. To je zbog toga što je Hansgrohe opremio perlatore svojih baterija i mlaznice svojih tuševa fleksibilnim silikonskim čepovima. Tako se nataloženi kamenac može jednostavno očistiti. Proizvodi bez kamenca duže zadržavaju svoju funkcionalnost i lepotu.
 
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
 
Jednoručna slavina za kadu
Zidna instalacija
Protok: oko 22 l/min
Razmak između dovoda cevi tople i hladne vode: 150 mm ± 12 mm
Završni sloj: hrom
Keramička ručica sa mogućnošću podešavanja brzine vodenog mlaza kroz dva moda
 
Hansgrohe je jedan od vodećih proizvođača opreme za kupatila (slavine i tuševi), sa značajnim prisustvom u Evropi i SAD. Kompanija je osnovana 1901. godine u Nemačkoj, što je čini jednim od najstarijih proizvođača opreme za kupatila koji i danas postoji. Hansgrohe ima širu ponudu proizvoda za kupatilo, kao što su najmoderniji usponski tuševi, a posebno ugradni tuševi i ugradne slavine za kupatilo. Hansgrohe zapošljava preko 5000 radnika u nekoliko fabrika u Evropi, SAD i Kini, uz prodaju u preko 140 država.
 
U našoj ponudi je nekoliko najpoznatijih linija baterija za kadu I tuš kabinu, sudoperu, umivaonik, uključujući modele u više dimenzija.

Slični proizvodi