Baterija za bide HYDRA STANDARD 15-041

baterija za bide, baterija za bide cena, baterija za bide klasična, baterije za bide

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Baterija za bide STANDARD HYDRA
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
2.470,00
2.964,00
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za bide HYDRA STANDARD  NA STANJU
 
Serija Standard je polazna osnova u dizajnu slavina: ne postoji proizvođač koji nema seriju sličnu ovoj. Potpuno zaobljene ivice koje predstavljaju neprevaziđenu klasiku - dizajn stvoren za sva vremena. Stilizovana elegancija i savrsena funkcionalnost. Svedene forme i vanvremenski dizajn sa prizvukom tradicije.
 
Kvalitet u izradi, ekoloske norme, rafinirana estetika i pristupačna cena su ono što nas razlikuje od konkurencije i omogucava višegodisnju garanciju na proizvodni program Hydra baterija za bide.
Serija Standard je specifična po svojoj masivnosti zato što koristi mešačku glavu f40mm.

Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 60 meseci na baterije za bide.

 
Hidra armature
 
U Hydra kupatilske i kuhinjske baterija se ugrađuju Sedal mešačke glave i Mateu brinoks veze. Baterije su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Trenutno se proizvodi pet serija baterija: Ekonomik, Basic, Standard, Premium i Avangard.
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 60 meseci na baterije i 24 meseci na slavine za hladnu vodu.
 
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.

Posvecuje mu se posebna pažnja a zahvaljujuci izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnm linijama. 

Slični proizvodi