Baterija za bide Marbomil Standard 439501

Baterija za bide MARBOMIL STANDARD 439501 ǀ Expont

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Baterija za bide MARBOMIL STANDARD NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
3.386,88
4.064,26
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Serija Standard je polazna osnova u dizajnu baterija za bide, umivaonik, sudoperu itd. Ne postoji proizvođač koji nema seriju sličnu ovoj.
 
Potpuno zaobljene ivice baterije za bide koje predstavljaju neprevaziđenu klasiku - dizajn stvoren za sva vremena. Stilizovana elegancija i savrsena funkcionalnost. Svedene forme i vanvremenski dizajn sa prizvukom tradicije.
 
Baterije za bide Marbomil Standard karakterišu kvalitet u izradi, ekoloske norme, rafinirana estetika i pristupačna cena.
 
Baterija za bide Standard u sebi sadrži mešač “Kerox”. Debljina hroma je 0,3 mikrona. Baterija sa zglobnim perlatorom koji omogućava usmeravanje vode.
 
Marbomil
 
Marbomil proizvodi su atestirani i bezbedni za upotrebu. Podležu dugotrajnim garancijama i rigoroznoj kontroli kvaliteta.
 
Kvalitet proizvoda garantovan je dvadesetpetogodišnjim iskustvom u proizvodnji vodovodnih armatura.Trenutno se proizvodi šest serija baterija: Economic, Classic, Standard, Batika, Rustic i Akvadra.
 
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 5 godina na baterije za bide. 

Slični proizvodi