Baterija za bide HYDRA AVANGARD 15-084

baterija za bide, baterija za bide cena, baterija za bide klasična, baterije za bide

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Baterija za bide HYDRA AVANGARD NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
3.388,13
4.065,75
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za bide HYDRA AVANGARD
Serija baterija za bide Avangard kreirana je od strane naših dizajnera da zadovolji potrebe modernog korisnika. U dizajnu je korišćena kombinacija ravnih i zaobljenih linija, a posebno se vodilo računa o visini zidnih baterija i uglu pod kojim teče voda kako bi se smanjilo prskanje. Avangard je spoj dizajna i praktičnosti, što uz kvalitetne delove (mešačka glava Sedal, brinoks creva Mateu) predstavlja osnovnu prednost u odnosu na druge slične modele.
Avangard serija ima koristi od dve tehnologije: SoftMove® koja obezbeđuje ravnomerno i precizno rukovanje i ChromeSmart® za izuzetno sjajnu završnu obradu od hroma.
Novi model baterije za bide u sebi sadrži najnovija saznanja u tehnologiji izrade zidnih baterija upotpunjen kreativnošcu vrhunskih dizajnera.
Hydra armature
Hydra u kupatilske i kuhinjske baterije ugrađuje Sedal mešačke gklave I mateu brinox veze. Baterije za bide namenjene su novim I renoviranim objektima u Srbiji u kojima su dizajn I kvalitet bez kompromisa. Trenutno se proizvodi pet serija baterija: Ekonomik, Basic, Standard, Premium i Avangard. Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 60 meseci na baterije za bide.
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve vise i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.
Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujuci izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije, opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od unutrašnjeg ličnog afiniteta, kupatilo moze biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama.

Slični proizvodi