Alupex cev HERZ

Alupex cevi  HERZ super cena i kvalitet

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
ALUPEX CEV U KOTURU HERZ 16x2
ALUPEX CEV U KOTURU HERZ 18x2
ALUPEX CEV U KOTURU HERZ 20x2
ALUPEX CEV U KOTURU HERZ 26x3
ALUPEX CEV U KOTURU HERZ 32x3
ALUPEX CEV U KOTURU HERZ 40x3,5
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
90,33
93,94
155,84
162,07
219,88
228,68
383,43
398,76
578,86
602,01
-
-
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Alupex cev HERZ
 
Alupex cevi imaju široku primenu u instalacijama grejanja za distribuciju vode za piće i hlađenje pri visokim i niskim temperaturama, kao i za distribuciju vazduha. To su višeslojne cevi sastavljene od nekoliko slojeva, gde je unutrašnji i spoljašnji sloj cevi umreženi polietilen, a središnji sloj aluminijum zavaren celom dužinom.
 
Otporne su na koroziju i nagrizanje. Maksimalna radna temperatura je 95ºC i pritisak 10 bara. Ne propušta kiseonik, padovi pritiska su veoma mali, gde vremenom postaju konstantni.
 
Višeslojne cevi su otporne na mehanička oštecenja. Za dodatnu mehaničku sigurnost mogu se postaviti u PE zaštitnoj rebrastoj cevi. Zaštitna cev ne može nadoknaditi toplotnu izolaciju.
 
Unutrašnji sloj cevi je od polietilena, materijala koji se koristi u prehrambenoj industriji za ambalažu, na primer ambalažu za sokove i vodu. Cevi odgovaraju normativima za pijaću vodu prema Pravilniku o pijaćoj vodi (osnova direktiva EU, EN 805).
 
Korozija odnosno razjedanje materijala predstavlja u čeličnim instalacijama problem koji se povećava sa godinama korišćenja.
 
U cevima je prisutna agresivnost transportovanog medija, spoljni sloj cevi mogu da razjedaju kreč i cement. Višeslojne cevi imaju iznutra i spolja polietilen, koji je na te procese otporan.

Vodeni kamenac se na zidovima višeslojnih cevi ne sakuplja.

Slični proizvodi