Aluminijumski radijatori GLOBAL VOX

Aluminijumski radijatori GLOBAL VOX

* Usled čestih poskupljenja proizvođača, ne možemo da garantujemo tačnost cena proizvoda. Molimo Vas, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont d.o.o. Grejanje, vodovod i kanalizacija, klimatizacija nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Global Vox radijator aluminijumski 350
Global Vox radijator aluminijumski 500
Global Vox radijator aluminijumski 600
Global Vox radijator aluminijumski 700
Global Vox radijator aluminijumski 800
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
1.195,82
1.350,55
1.220,33
1.378,23
1.263,32
1.426,80
1.518,82
1.715,35
1.600,61
1.807,73
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Aluminijumski radijatori GLOBAL VOX

 
U današnjem svetu važno je da se energija efikasno koristi, jer cene energije predstavljaju veliki parametar u kalkulaciji troškova.
 
Takođe je važno smanjiti emisiju CO2 izduvnih gasova sa efikasnim sistemima grejanja. Stoga je neophodno pažljivo odabrati sve komponente sistema grejanja.
 
Ovo uključuje radijatore, pa je jasno da brže odavanje toplote pomaže u uštedi toplotne energije. To je zato što kotao reaguje brzo na promene koje termostat očita i pruža toplotnu energiju kada vam zaista treba. Aluminijum je odličan higijenski materijal i za razliku od metala on nema statična svojstva.
 
Aluminijski radijatori Global Vox su izuzetno izdržljivi i stoga je vredno investirati u instalaciju novog sistema grejanja ili u održavanje i obnavljanje postojećeg sistema. Iskoristite prednosti ovog modernog radijatora uz jednostavnu ugradnju.
 
Pravilna montaža Global aluminijumskih radijatora
 
♦ Global Vox aluminijumski radijatori se mogu koristiti u svim instalacijama grejanja toplom vodom do 100⁰ C sa radnim pritiskom do 600 Kpa ili 6 bara.
♦ Moze se instalirati u sistemu koristeci čelicne, bakarne ili termoplasticne cevi.
♦ Postavljanje Global radijatora vrši se korišćenjem sledecih distanci:
> cm 3 od zida
> cm 10 od od poda
> cm 10 od police ili ivice prozora
♦ Da bi se izbegli neprijatni zvuci koje prouzrokuju termicke dilatacije u grejnim telima savetuje se ugradnja plastificiranih konzola za nošenje radijatorskih rebara.
♦ Da bi se izbegli problemi vezani za taloženje i koroziju kada se u sistemu za grejanje koriste razliciti metali, preporucuje se da se PH vode proveri (pozeljno je da PH vode bude izmedju 6,5 - 8) i dodati u sistem neki aditiv kao Cillit -Hs 23 Al ili slicno u kolicini 1 litar za svakih 200 litara vode u sistemu.
♦ Preporučujemo instalaciju plivajućih automatskih ili rucnih odzračnih ventila radi maksimalne sigurnosti i efikasnosti.
♦ Da bi se izbegli problemi sa hasom koji moze biti prisutan u sistemu grejanja ili problemi sa velikim pritiskom preporučujemo da ne zatvarate u potpunosti ventil. Ako je potrebno da izolujete jedan ili vise Global radijatora od navedenih problema preporučljivo je staviti automatske odzračne ventile na svaki radijator.
♦ Radi dobrog odrzavanja boje na Global radijatoru neophodno je da i pre i posle montiranja nema preterane vlage u ambijentu.
♦ Pri čišćenju radijatora ne preporučuje se upotreba korozivnih sredstava.
 
* Garancija za Global aluminijumske radijatore ne važi u slučaju da se montiraju na sistem direktnih podstanica daljinskog grejanja, zbog pH vrednosti tretirane vode u sistemu.

 

 

 

Slični proizvodi