Kotao na pelet - Thermo Pelet DON 22KW MBS

Kotao na pelet -  Thermo Pelet DON 22KW MBS

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Kotao MBS Thermo Pelet DON 22 KW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
160.000,00
182.400,00
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

KOTAO NA PELET

Thermo Pellet DON 22 kW MBS

 

 

      Kotao na pelet predstavlja pouzdan, efikasan i udoban način da u zimskim  mesecima zagreje prostorije uz minimalnu potrošnju. Kotlovi na pelet Thermo Pellet DON 22 kW MBS predstavljaju idealno rešenje za Vaš dom.

Kotao na pelet Thermo Pellet DON 22kW MBS ima mogućnost podešavanja koja omogućavaju rad sa peletom druge pa cak i treće kategorije. Kapacitet magacina za pelet je 50 kg. Kotao na pelet je izrađen od kotlovskog lima debljine 5mm., izolacija kotla na pelet je od mineralne vune debljine 50mm. Uz dobru termičku izolaciju vrata ložišta, spoljnih vrata i spoljnih površina kotla na pelet dolazi do minimalnog odavanja toplote zračenjem u prostoriji gde je kotao na pelet smešten. Kotao na pelet poseduje mogućnost nedeljnog programiranja rada na srpskom jeziku.

Kotao na pelet DON 22kW MBS poseduje mogućnost upravaljanja preko mobilne aplikacije i preko WiFi konekcije: može se uključivati i isključivati, podešavati snaga, sobne temperature i temperature vode u kotlu na pelet.

Jednostavno je održavanje ovog kotla na pelet - Ručno čišćenje izmenjivača toplote bez otvaranja poklopca komore dimnih gasova.

Oprema kotla na pelet DON 22kW MBS je sledeća:
 

Prateća elektronika, presostat dimnih gasova, merne sonde, sigurnosni termostat za merenje tempreture vode u kotlu na pelet, ventilator dimnih gasova, motor dodavača peleta, cirkulaciona pumpa, ekspanziona posuda, sigurnosni i odzračni ventil.  

 

Tehničke karakterisitike kotla na pelet Thermo Pellet DON 22 kW MBS 

Snaga 22 KW
Snaga predata vodi 21 KW
Snaga predata okolini 1 KW
Površina zagrevanja 143 m²
Potrošnja peleta 1.6-4.3 kg/ h
Kapacitet magacina za pelet 50 kg
Stepen iskorišćenja 90%
Emisija CO 0.03%
Zapremina kotla 41 L
Priključak za vodu 1"
Temperatura izduvnih gasova 120º
Prečnik odvodad ima 80mm
Dimenzije (VxŠxD) 138x66x73 cm
Težina 270 kg
Potrebna promaja 2-12 Pa
Maksimalni radni pritisak 2.5 bar
   

Slični proizvodi