Baterija za umivaonik visoka HERZ INFINITY 00014

Baterija za umivaonik visoka HERZ INFINITY

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
BATERIJA ZA UMIVAONIK VISOKA HERZ INFINITY NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
8.733,75
10.480,50
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za umivaonik visoka HERZ INFINITY 00014
 
Elegantna kombinacija ravnih i zakrivljenih linija, dopunjena brigom o okolini i uštedom vode sa ECO aeratorom, daje Vam zadovoljstvo u svakodnevnoj upotrebi.
 
Baterija za umivaonik INFINITY ima ugrađen prerlator najvišeg kvaliteta koji daje protok vode od 6 litara uminuti. Tako je INFINITY baterija  za kadu I tuš kabinu elegantna i korisna kombinacija modernog dizajna i brige za okolinu.
 
HERZ BATERIJE ZAUMIVAONIK
 
HERZ  baterije za umivaonik su namenjene novim i renoviranim objektima u Evropi u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Karakterišu ih kvalitet u izradi, ekoloske norme, rafinirana estetika i pristupačna cena.
 
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 6 godina na baterije za umivaonik.
 
Baterije za umivaonik kompanije HERZ su plod poslednjeg razvoja tehnologije i podležu evropskim standardima kojima se definišu metode primene i testiranja.     
 
HERZ proizvodi su prisutni u 75 zemalja širom sveta. Glavna tržišta su pored Slovenije Austrija, Nemačka i sve zemlje bivše Jugoslavije.  
 
U njihovom moderno opremljenom proizvodnom centru u Šmartnom pri Litiji poseduju savremena postrojenja za proizvodnju sanitarnih armatura, čiji je kvalitet sertifikovan po svim glavnim evropskim standardima.   
 
Briga za okolinu u kompaniji Herz predstavlja pažljivo korišćenje prirodnih izvora energije, ekološki prihvatljivih proizvodnih metoda i deo društvene odgovornosti i svesti.                    
                                                                
Kompanija  Herz proizvodi visokokvalitetne, sigurane i ekonomične baterije za umivaonik, kadu i sudoperu koji pružaju dugotrajnu i korisnu upotrebu.  
 
 
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.
 

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama.  

Slični proizvodi